Irodai masszázs szolgáltatás

Az irodai masszázs elterjedésének okai

Az Európai Unió tagországaiban általános az a munkavédelmi gyakorlatot megalapozó felfogás, mely a munkakörnyezet javításának fogalomkörébe bevonja a foglalkozási megbetegedések és a keresőképtelenség megelőzésének teljes eszköztárát.

Az így felfogott munkavédelemnek nem csak morális és etikai megfontolásai vannak, hanem alapvető gazdasági vetületei is, amelyek ráadásul a munkaadók és munkavállaló egybeeső érdekein alapulnak. Az ILO és a WHO számos munkaanyaga csakúgy, mint az Európai Unió tárgyi állásfoglalása arra az egyértelmű következtetésre jut,hogy a munkavédelem nemcsak egyéni és társadalmi szinten kifizetődő, hanem annak kell lennie a vállalkozások számára is.

Az irodai masszázs mint megelőző munkavédelmi eljárás

Irodai masszázs

A rendszeres ülőmunkából eredő kényszertartás következtében megfeszülnek, letapadnak az érintett területek - hát, nyak, váll - izmai mely hátfájást, fejfájást okozhatnak ezáltal csökkentve a koncentráció képességet. Ennek kiküszöbölésére a leghatásosabb módszer egy szakszerű frissítő masszázs, mely egyszerűen beilleszthető a munkaidőbe.

Az irodai masszírozás olyan, rövid ideig tartó, felüdülést eredményező módszer mely képes a túlzottan igénybevett testrészeknek felfrissülést, az inaktív rossz keringésű testrészeknek pedig vérbőséget okozni. A masszázs stresszoldó hatású, ezért nagy mértékben hozzájárul a pszichoszomatikus megbetegedések megelőzéséhez is. Rendszeres alkalmazásával csökkenthető a megbetegedésekből eredő munkaerő kiesések száma. A masszázs célja az irodai munka során igénybevett izomcsoportok ellazítása speciális fogásokkal egy ülőmasszázsra kialakított masszázsszékben.

  • lazítja az izmokat,
  • javítja az általános közérzetet,
  • felgyorsítja a vérkeringést így növelve a koncentráció-képességet és a dolgozók teljesítőképességét,
  • oldja a stresszt,
  • csökkenti a helytelen testtartás, illetve az ülőhelyzet hátrányos következményeit.

Az irodai masszázs a következőképpen néz ki :

A páciens egy kifejezetten erre a célra kialakított speciális székre ül, mely lehetővé teszi az érintett területek, nyak, váll, hát, karok ruhán keresztül történő masszírozását. A minél jobb eredmény elérése és a személyenként 20 perces masszázs leghatékonyabb kihasználása érdekében az irodai masszázst svéd, thai és tibeti masszázselemekből állítottuk össze.

Az irodai frissítő masszírozás nem helyettesíti a sportolást, de jellegét és hatását tekintve a legjobb szolgáltatás, ami a munkahelyeken megvalósítható.

Finanszírozási lehetőségek

A finanszírozásra többféle lehetőség van:

  • munkáltató által fizetett,
  • munkavállaló által fizetett,
  • a munkáltató és a munkavállaló által közösen fizetett,
  • egészségpénztáron keresztül történő finanszírozás,
  • szép kártya rekreációs zsebén keresztül történő finanszírozás.

Cégünk jelenleg az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződésben :

Amennyiben a fenti felsorolásban nem találja saját egészségpénztárát, szerződést kötünk vele!